Timmerfabriek

Als het van hout gemaakt kan worden dan maken wij het.

werkplaats2Bouwbedrijf de Boer kent een grote vakkundigheid als het gaat om producten van hout; kozijnen, ramen, deuren en speciale producten.
De vakkundigheid in het ‘handmatig’ vervaardigen van houtenproducten is bij ons niet verloren gegaan.Wij vervaardigen houten kozijnen, ramen en deuren op ieder gewenste uitvoering.

Deuren

Omdat de niet standaard deuren in onze eigen werkplaats met veel zorg en precisie vervaardigd worden, zijn wij niet gebonden aan standaard deurafmetingen.
Luxe voordeuren zijn een pronkstuk voor ieder woning. Met behulp van een foto kunnen we deuren namaken.Ook schuurdeuren(baunderdeuren) voor bijvoorbeeld boerderijen kunnen door ons opmaat en geschilderd worden geleverd en gemonteerd. Bestaande deuren aanpassen en bijvoorbeeld te voorzien van isolatieglas of meerpuntsluitingen zijn voor ons geen probleem.

Ramen

Natuurlijk maken wij ramen op maat.
Met onze speciale ramenmachine kunnen we binnen 15 minuten een raam(met standaard profilering) produceren. Ideaal voor onze klanten wanneer er bijvoorbeeld bij een storm een raam is uitgewaaid, binnen een dag kunnen wij een raam met glas leveren en monteren.
Een aantal opdrachtgevers: woningbouwverenigingen maar ook particulieren maken graag van deze snelle service gebruik.Speciale producten:Door een combinatie van een moderne technieken en traditioneel vakmanschap zijn wij in staat om voor alle soorten vraagstukken die wij in de renovatie- en restauratiesector tegenkomen een passende oplossing aan te dragen.Door de eeuwen heen is er in lijstwerk en profielen een enorme variƫteit ontstaan. Profielen en lijstwerk spelen een belangrijke rol bij de afwerking en de uitstraling van een pand. Wij kunnen elk profiel slaan.Uilenborden, geprofileerde gootklossen, geprofileerde lijsten, geprofileerde vensterbanken, lambriseringen, hekwerken.

Prefabproducten

Houtskeletbouw; wanden, daken, vloeren en dakkapellen.Door Bouwbedrijf de Boer zijn al diverse prefab opbouwen geplaatst. Het voordeel van een prefab opbouw is dat de overlast ter plekke zeer beperkt is. De opbouw is binnen 1 werkdag wind- en waterdicht. De afwerking neemt zo’n vijf dagen in beslag.
De opbouw wordt in onze bedrijfshal onder ideale condities gefabriceerd. Het resultaat is een uitbreiding van uw woning van zeer hoge kwaliteit.