Verbouwingen – Particulier en Zakelijk

Voor de particulier

Verbouwenvan uw woning is in onze ogen serieus omgaan met het ontwerp en de wensen van u als klant. Maatwerk waarbij het samenspel met u ook  tijdens de uitvoering uitgangspunt is. Hierdoor krijgt u de beste garantie voor een eerlijke prijs/kwaliteits-verhouding, waarin op basis van goede afspraken “de kwaliteit van vroeger” wordt waargemaakt met de technieken en inzichten van nu.

Omdat ons bedrijf is aangesloten bij Bouwend Nederland en Bouwgarant heeft u bij ons extra zekerheid en nazorg.

“Betrouwbaar “Bouwgarant”

Op de verbouwingsmarkt zijn tienduizenden aanbieders actief, van aannemers en klussenbedrijven tot beunhazen en “mannetjes”. Veel mensen zien door de bomen het bos niet meer. De BouwGarant-aannemer voldoet aan een aantal duidelijk omschreven eisen. Hij beschikt over de juiste diploma’s en verzekeringen, legt afspraken schriftelijk vast, biedt de VerBOUWgarantie aan en beschikt over  een klachtenprocedure. De BouwGarant-aannemers worden door twee onafhankelijke instanties getoetst.

VerBOUWgarantie

BouwGarant-aannemers bieden hun klanten nog een extra zekerheid: de VerBOUWgarantie. Dit exclusieve BouwGarant-product biedt ondermeer een garantie op de constructie en op herstel van opleveringsgebreken. Voor de VerBOUWgarantie wordt een kleine premie in rekening gebracht die afhankelijk is  van de hoogte van de aanneemsom. De Vereniging Eigen Huis beveelt deze verzekering bij haar leden aan.

Voor meer info: www.bouwgarant.nl

Voor de zakelijke markt

Verbouwen van uw bedrijfspand is in onze ogen serieus omgaan met het ontwerp en de wensen van u als klant. Maatwerk waarbij het samenspel met u ook tijdens de uitvoering uitgangspunt is. Hierdoor krijgt u de beste garantie voor een eerlijke prijs/kwaliteits-verhouding, waarin op basis van goede afspraken “de kwaliteit van vroeger” wordt waargemaakt met de technieken en inzichten van nu.

Bouwbedrijf de Boer is sterk in het verbouwen van ieder gebouw: van bedrijfsgebouw tot moderne complexen. Samen met u denken wij graag mee over de nodige aanpassingen, zodat het gebouw weer bij u past.

Iedere opdracht beschouwen wij als nauwkeurig maatwerk. Daarom kunt u rekenen op kwaliteit, zekerheid en betrouwbaarheid. Bouwbedrijf de Boer beschikt over een sterke financiële basis en passende verzekeringen. Wij bieden altijd concrete garanties, transparante afspraken en duidelijke overeenkomsten.

Dankzij onze complete organisatie met brede expertise kunnen wij op al uw wensen ingaan. Onze vakkundige medewerkers, de eigen machinale timmerwerkplaats en materieeldienst garanderen een vlotte en flexibele uitvoering.