Wismarweg 23, Groningen |  050 5472100

Bouwen van woningen en bedrijfspanden

Bouwbedrijf de Boer is specialist in traditionele nieuwbouw met toepassing van de nieuwste technieken en materialen. Wij bieden voor kwalitatief hoogwaardige bouw. Onze woningen en panden voldoen aan alle eisen van deze tijd op het gebied van duurzaamheid, isolatie en recycling. Uiteraard werken wij volgens alle geldende richtlijnen, zoals onder meer vermeld in het Bouwbesluit. Altijd weer de perfecte balans vinden tussen functie, eisen en wensen, de bouwmethode en de materiaalkeuze, dat is onze uitdaging.

Nieuwbouw woningen

Onder het motto ‘alles is mogelijk’ bouwen wij net even anders. Wij combineren vakmanschap op het gebied van ambachtelijke en traditionele bouwmethodes met kennis van de nieuwste technieken voor optimale isolatie en een uitstekend energielabel. 

Elke nieuwbouwwoning is uniek

Bij alles wat wij doen hebben wij oog voor de wensen van onze klanten. Daarom is elk nieuwbouwproject uniek. Onze uitdaging is om de perfecte balans te vinden tussen functie, eisen en wensen, de bouwmethode en de materiaalkeuze. Van traditioneel metselwerk tot houtskeletbouw, wij bouwen het helemaal zoals u wilt.

Utiliteitsbouw

Bouwbedrijf de Boer is specialist in utiliteitsbouw: planvorming, projectontwikkeling en nieuwbouw. Wij beschikken over brede en diepe kennis en ervaring in nieuwbouwprojecten voor onder meer bedrijven, industrie, organisaties, onderwijs, zorg en overheden. In nauwe samenspraak met onze opdrachtgevers zetten wij onze expertise in voor een optimaal resultaat.

Onze klanten