Wismarweg 23, Groningen |  050 5472100

Onderhoud & service

De professionele en betrouwbare service- en onderhoudsdienst van Bouwbedrijf De Boer verzorgt kleine klussen en divers onderhoudswerk. Wij bieden onderhoud en service op contractbasis voor zowel particulieren als de zakelijke markt. Op klantvriendelijke wijze zijn wij u van dienst. Wilt u ontzorgd worden in onderhoud van uw pand of woning?

Neem contact op 

Waarom kiest u voor onderhoud en service van Bouwbedrijf De Boer?

Regelmatig onderhoud is van groot belang voor uw woning en installaties. Om u op dit vlak optimaal van dienst te zijn, hebben wij een complete service- en onderhoudsdienst. Dit uitermate flexibele en efficiënte team zorgt voor een goed gecoördineerde, integrale aanpak van uw complete onderhoudsproces. Denk hierbij aan onderhoud, reparatie en montage van deuren, sloten, dakgoten, gevels, waterleidingen en kranen.

Complete vastgoed- en woninginspecties

Wilt u weten welk onderhoud uw woning of pand nodig heeft? Wij verzorgen een complete inspectie inspectie van uw huis of bedrijfspand. Op basis van een controlelijst beoordelen wij uw vastgoed systematisch. Op basis van deze inspectie stellen wij een plan van aanpak op en krijgt u van ons een heldere, complete offerte.