Wismarweg 23, Groningen |  050 5472100

Renovatie, restauratie, schade herstel & verbouwingen

U kunt bij ons terecht voor kwalitatief hoogwaardige verbouwing, renovatie en restauratie van alle woningen en panden. Wat uw wensen ook zijn, onze vakkundige medewerkers voeren ze op maat en naar wens uit. In onze eigen uitstekend uitgeruste timmerwerkplaats verrichten wij zelf alle nodige voorbewerkingen. Vakmanschap, brede expertise, zekerheid en betrouwbaarheid leiden bij Bouwbedrijf De Boer altijd tot een kwalitatief topresultaat. 

U kunt de informatie uitklappen door erop te klikken

Woning verbouwen of renoveren? Bouwbedrijf De Boer realiseert al uw wensen. Samen maken wij een plan en ook tijdens de uitvoering houden wij u betrokken en op de hooge. Hedendaagse technieken en inzichten voeren wij uit met ambachtelijke kwaliteit. Wij leveren uitstekende kwaliteit volgens afspraak tegen een eerlijke prijs. 

Wij verbouwen of renoveren elk bedrijfspand. Of het al vele tientallen jaren oud is of modern, wij brengen elke verbouwing tot een goed einde. Bij verbouw van onder meer winkelpanden, kantoren en utiliteitsbouw staan functionaliteit en uitstraling centraal. De wensen van de klant zijn daarbij leidend. Wij zorgen ervoor dat  al uw wensen concreet vorm krijgen, van ontwerp tot uitvoering. Ook tijdens de uitvoering houden wij u betrokken. Wij zijn flexibel en zien de verbouw graag als een samenspel met de klant.  

Restauratie van klassieke en monumentale panden vereist kennis van traditionele bouwkunde. Dankzij cultuurhistorische kennis, interesse en ervaring en knowhow van moderne technieken die toepasbaar zijn binnen monumentale omgevingen zijn wij specialisten in restauraties. Elke restauratie is maatwerk, waarbij nauwe samenwerking met de klant in het gedegen en gedetailleerd voortraject én de uitvoering de basis is voor een optimaal resultaat dat aan alle eisen en verwachtingen voldoet.

Wij zijn aangesloten bij BouwGarant. Dit garandeert dat wij voldoen aan een aantal duidelijk omschreven eisen:

 

  • bezit van de juiste diploma’s 
  • goed verzekerd tegen calamiteiten
  • wij leggen afspraken schriftelijk vast
  • u krijgt VerBOUWgarantie 
  • wij beschikken over een klachtenprocedure

 

Dankzij ons lidmaatschap van BouwGarant kunnen wij u de extra zekerheid van de VerBOUWgarantie bieden. Voor een kleine premie krijgt u exclusieve garantie op de constructie en op herstel van opleveringsgebreken. Ons lidmaatschap van BouwGarant-aannemers wordt getoetst door twee onafhankelijke instanties.